Prenumeruokite naujienlaiškį

Įveskite savo el. pašto duomenis ir gaukite naujienas bei pasiūlymus

    Privatumo politika

    1. BENDROSIOS NUOSTATOS
    1.1. Ši privatumo politika (toliau – Privatumo politika) apibrėžia pagrindines asmens duomenų tvarkymo taisykles ir sąlygas, taikomas visiems interneto svetainės https://fishwish.eu (toliau – Interneto svetainė) lankytojams, socialinių žiniasklaidos paskyrų (Facebook, Instagram) veiksmus atliekantiems asmenims, sutikusiems gauti MB „Valgyk žuvį“ (toliau – FishWish) rinkodaros medžiagą (toliau – Klientai).
    1.2. Laikoma, kad Klientas susipažįsta ir išreiškia savo sutikimą laikytis Privatumo politikos, kai jis apsilanko Interneto svetainėje, apsilanko FishWish socialinės žiniasklaidos paskyrose, sutinka gauti FishWish tiesioginės rinkodaros parnešimus.
    1.3. Klientas, nesutinkantis su kuria nors Privatumo politikos nuostata, negali lankytis Interneto svetainėje, socialinių tinklų paskyrose.
    1.4. Kliento asmens duomenys bus tvarkomi laikantis Bendrojo duomenų apsaugos reglamento, Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo ir kitų teisės aktų nustatytų reikalavimų. Tvarkant Kliento asmens duomenis, FishWish įgyvendina organizacines ir technines priemones, kurios užtikrina asmens duomenų apsaugą nuo atsitiktinio ar neteisėto sunaikinimo, pakeitimo, atskleidimo, taip pat nuo bet kokio kito neteisėto tvarkymo.

     

    2. ASMENS DUOMENYS
    2.1. Asmens duomenys yra konkreti FishWish apie Klientą renkama informacija, kuri panaudojama užsakymui iš Kliento priimti bei yra saugoma elektroniniu būdu tol, kol užsakymas būna pristatytas ar perduotas. Taip pat tiesioginės rinkodaros tikslais.
    2.2. Asmens duomenys apima bet kokią informaciją, įskaitant, vardą, pavardę, lytį, gimimo datą, el. pašto adresą, telefono numerį, adresą, IP adresą, prisijungimo prie FishWish interneto puslapio adr. www.fishwish.eu įrenginio identifikavimo duomenis, naršymo istoriją FishWish interneto puslapyje adr. www.fishwish.eu, užsakymų istoriją, kurią apie Klientus FishWish dėl šioje Privatumo politikoje nurodytų tikslų.
    2.3. Šie duomenys taip pat apima viešoje erdvėje esančią Klientų asmeninę informaciją, su kuria FishWish susipažįsta Klientui susisiekus su FishWish socialinės žiniasklaidos priemonėmis ar atlikus aktyvius veiksmus FishWish socialinės žiniasklaidos priemonių paskyrose.

     

    3. „FISHWISH“ DUOMENYS
    3.1. MB “Valgyk žuvį“ (naudojanti prekės ženklą FishWish), įregistruota Lietuvos Respublikos Juridinių asmenų registre (į.k. 304139192), PVM mok. k. LT100011793815, buveinės adr. Kviečių 2F-13, Vilnius LT-08436, www.fishwish.eu, tel. +37067818838, el. p. info@fishwish.eu.

    4. DUOMENŲ TVARKYMO TIKSLAI. DUOMENŲ TVARKYMO TEISINIS PAGRINDAS. SAUGOJIMO LAIKOTARPIS
    4.1. FishWish reikalingi Klientų asmens duomenys, kurie gali būti renkami toliau aprašomais būdais nurodytiems tikslams.
    4.2. Kliento yra prašoma pateikti duomenis produktų užsakymui priimti ir produktams pristatyti produktų rezervavimo metu. Prašoma nurodyti tokius duomenis: vardas ir pavardė, pristatymo adresas, telefono numeris, el.pašto adresas. Duomenų tvarkymo tikslai: klientų aptarnavimas, registravimas ir identifikacija.
    4.3. Asmenims, kurie yra suteikę savo kontaktinius duomenis ir išreiškę norą gauti tiesioginės rinkodaros informaciją apie FishWish siūlomas prekes ir/ar paslaugas, elektroninio ryšio priemonėmis (el. paštu, SMS žinutėmis, kt.), FishWish siųs pasiūlymus dėl FishWish prekių pardavimo, naujienlaiškius ir kitą reklaminę medžiagą, teirausis nuomonės apie įsigytus produktus. Tiesioginės rinkodaros tikslu FishWish tvarko tokius Kliento asmens duomenis: vardą, pavardę, lytį, telefono numerį, el. pašto adresą, miestą, gimimo datą. Kliento duomenys tiesioginės rinkodaros tikslu bus naudojami ir saugomi 5 metus po sutikimo gavimo.
    4.4. Klientas turi teisę bet kada atsisakyti gauti tiesioginės rinkodaros pranešimus, parašydamas elektroninį laišką adresu info@fishwish.eu.

    5. SLAPUKAI
    5.1. Slapukai (cookies) – iš raidžių ir skaitmenų sudarytas failas, kurį Kliento sutikimu FishWish įrašo į Kliento naršyklę. Naudojami tokie slapukai: būtini slapukai (užtikrinantys internetinės svetainės veikimą) ir analitiniai/funkciniai slapukai (padedantys atskirti Klientą nuo kitų Interneto svetainės naudotojų). Atkreipiame dėmesį, kad visų slapukų blokavimas turės neigiamą poveikį Interneto svetainės naudojimui, ir be slapukų Klientas negalės naudotis visomis Interneto svetainėje teikiamomis paslaugomis.

     

    6. DUOMENŲ ATSKLEIDIMAS, PERDAVIMAS TREČIOSIOMS ŠALIMS
    6.1. FishWish gali atskleisti informaciją apie Klientą, jei turi padaryti tai pagal įstatymą ir siekiant apginti savo teises ar interesus.
    6.2. FishWish gali atskleisti informaciją apie Klientą tretiesiems asmenims, kurie organizuoja prekių pristatymo, užsakymo įgyvendinimo paslaugas. Taip pat klientų duomenys gali būti atskleisti trečiosioms šalims, kurios administruoja internetinės svetainės ir socialinės žiniasklaidos kanalų veiklą. Kiekvieną kartą, kai Klientas apsilanko Interneto svetainėje, FishWish trečiosios šalies programinės įrangos „Google Analytics“ pagalba renka informaciją apie tai, kaip Klientai naudojasi Interneto svetaine.
    6.3. Visą informaciją, kurią Klientas pateikia socialinės žiniasklaidos komunikacijo priemonėmis (įskaitant pranešimus, laukelių „Like“ ir „Follow“ naudojimą bei kitą komunikaciją), kontroliuoja to socialinio tinklo valdytojas. Šie slapukai yra naudojami Klientams atpažinti, kai jie grįžta į Interneto svetainę. Tai leidžia FishWish pateikti pagal Klientų poreikius pritaikytą turinį, įsiminti Klientams aktualią informaciją. Šių slapukų renkamų duomenų tvarkymo pagrindas yra Klientų sutikimas.

     

    7. BAIGIAMOSIOS NUOSTATOS
    7.1. Šioms Privatumo politikos nuostatoms yra taikoma Lietuvos Respublikos teisė. Visi nesutarimai dėl šių nuostatų vykdymo, yra sprendžiami derybų keliu. Nepavykus susitarti, nesutarimai yra sprendžiami Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka. Klausimus ir pasiūlymus dėl šių nuostatų aprašymo visada galima pateikti el.paštu info@fishwish.eu.
    7.2. Draudžiama kopijuoti ir skelbti https://fishwish.eu internetinėje svetainėje pateikiamą informaciją be raštiško MB „Valgyk žuvį“ sutikimo.

    0
      0
      Krepšelis
      Jūsų krepšelis tuščiasRinktis produktus