KAIP SEKASI AUGINTI ŠEIMOS VERSLĄ „FISHWISH?

Apibendrinome praėjusius metus, sudėliojome jų rezultatus, ir šiandien džiaugiamės, kad iššūkių pilni metai atnešė naujų patirčių, padėjusių išlaikyti mūsų jauno šeimos verslo stabilumą. Apie tai, kaip sekasi vystyti „FISHWISH“ metų sandūroje pasidalinome ir su verslo naujienų portalu Lietuvoje vz.lt .

Nuo pasikeitusių klientų poreikių, kuriuos pajutome, kaip ir daugelis verslų, sulig įvykusiu Ukrainos karu, iki specifikos, kai verslą kuria šeima. Vertindami savo dar jauno verslo patirtį, kas mums padėjo ir padeda spręsti kylančius iššūkius, atsakytume: greitis, lankstumas ir orientacija į klientą. Ir, žinoma, labiausiai esame dėkingi mūsų augančiai bei ištikimai žuvies valgytojų bendruomenei, kurių palaikymas – mums atsakymas, kad mūsų puoselėjamos vertybės: KOKYBĖ, ATSAKOMYBĖ, TVARUMAS, kuria vertę ir mūsų klientams. Ačiū Jums už bendrystę ir verslo naujienų portalui vz.lt už galimybę pasidalinti patirtimi.

Tikimės, kad mūsų pasidalintos įžvalgos bus naudingos ir kitiems smulkiesiems verslams, ypač dirbantiems maisto tiekimo srityje, ir Jums, mūsų klientams, nes būtent Jūs esate visada drauge ir vertinate tiek mūsų, tiek mūsų partnerių darbą, taip skatindami mus nuolat tobulėti:

 

Žuvų pardavėjai: pagaliau supratome, ko nori klientai

https://www.vz.lt/smulkusis-verslas/2022/12/23/zuvu-pardavejai-pagaliau-supratome-ko-nori-pirkejai

 

Laimingo verslo formulė; kai užtenka tai, ko sukuri

https://www.vz.lt/smulkusis-verslas/2023/01/05/laimingo-verslo-formule–kai-uztenka-to-ka-sukuri

 

Turiningų skaitinių linkėdama,

„FishWish“ šeima

 

Autorystės teisės nuotraukoms, publikuojamoms šiuose straipsniuose,  priklauso verlso naujienų portalui Lietuvoje vz.lt

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščiasRinktis produktus